Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009

Μέσα Μαζικής Ψυχαγωγίας & Χειραγώγησης

Μέσα Μαζικής Ψυχαγωγίας & Χειραγώγησης

Τα χθεσινά επεισόδια και η συγκάλυψη-αποπροσανατολισμός από τα Μέσα Μαζικής Ψυχαγωγίας & Χειραγώγησης δείχνουν ακόμη μια φορά τον ρόλο που παίζουν και πως απαξιώνουν την πραγματικότητα από την υπόστασή της.

Η δικτατορία δεν χρειάζεται τανκ να καταστείλει εξεγέρσεις , το μόνο που χρειάζεται είναι κάμερα , μικρόφωνο και τηλεοπτικό χρόνο ..μας πετάνε μολότοφ μέσα στα ίδια μας τα σπίτια μέσω της τηλεόρασης ….το θράσος και η υποκρισία τους έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ....ευτυχώς που το διαδικτυο αποτελεί τον τελευταίο προμαχώνα της αλήθειας..

Ένα πανό ανεβάσανε στην Ακρόπολη και τολμήσανε να μιλήσουνε για διασυρμό και κατάργηση της δημοκρατίας…είναι τόσο εξοργιστικό όσο και το γεγονός να ερχόταν πίσω ο Αδόλφος και να μιλούσε για ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες ως υπέρμαχος της δημοκρατίας…Υποτιμούν την νοημοσύνη μας όσο ποτέ άλλοτε….
Από πίσω ακολουθεί και το πράσινο φερέφωνο…για την αριστερά δεν θα πω τίποτε γιατί έτσι κι αλλιώς αλληλοεξοντώνονται μόνοι τους..

Διαβάζω σε ξένες εφημερίδες και στο διαδικτυο , αναλύσεις που πιάνουν τον παλμό και την πεμπτουσία των γεγονότων και εδώ επικεντρώνουμε σε συμψηφιστικά κοντράστ συναισθημάτων μεταξύ δολοφονίας , ζημιών και χαμηλής κινητικότητας της αγοράς……το θέμα το αγγίζουν μόνο επιφανειακά ενίοτε. Μιλάει ο κάθε Πρεντεηλίθιος και δεν τον ενοχλεί η συγκάλυψη και η διαφθορά αυτής της χώρας και ο βόθρος που μας έχει καταπνίξει αλλά ένα γαμημένο πανό πάνω στον ιερό βράχο της Ακρόπολης…@#$#%#

Υπάρχουν βίντεο και φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και δείχνουν καθαρά την δράση των παρακρατικών θυμίζοντας σαφώς άλλες εποχές….
Αναρχικοί, κουκουλοφόροι , ματ, εγκάθετοι, δεκαεξάχρονα, αντιεξουσιαστες , μετανάστες ,μαγαζάτορες και λοιποί πολίτες ..αυτές είναι οι κατηγοριοποιήσεις των τελευταίων ημερών…είμαστε όλοι πολίτες μιας χώρας που ασφυκτιεί και καταπνίγεται με υποκρισία ζωσμένη μέσα στα ηρεμιστικά…Τα γεγονότα αποτελούν
ένα κοινωνικό φαινόμενο το οποίο δεν αποτελεί αντικείμενο αντιμετώπισης και καταστολής αλλά προβληματισμού και δράσης..

Η χώρα είναι έτοιμη για φούντο και αυτοί προστατεύουν ένα δέντρο στο κέντρο της πόλης….Το δέντρο της δημοκρατίας και των θεμελιωδών αρχών της το έχουν κάψει και θάψει προ πολλού…αυτή η σφαίρα όντως εξοστρακίστηκε…εξοστρακίστηκε σε όλη την χώρα και ξύπνησε πολλούς από τον λήθαργο , μικρούς και μεγάλους….

Η κατάρα σε όλη την ανθρώπινη ιστορία είναι ότι ο κάθε άνθρωπος ενώ έχει την ικανότητα να αναζητά την αλήθεια και τον ρόλο του σε αυτή εδώ την γη καταφέρνει πάντα να “αποκοιμιέται” εφησυχάζοντας την συνείδηση του ότι κάποιος άλλος θα τον σώσει από την μιζέρια του, είτε λέγεται Εκκλησία Α.Ε , είτε Κράτος, είτε οτιδήποτε , ταυτόχρονα όμως κατορθώνει να αυτοκαταστρέφεται ακολουθώντας πιστά το ρητό ‘διαίρει και βασίλευε’ , το οποίο εφαρμόζεται σε κάθε πτυχή της ζωή μας.Η ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΟΡΙΣΜΟΣ: Τρομοκρατία
ουσ θ τρομοκρατία [tromokra'tia]
η οργανωμένη άσκηση βίας για πολιτικούς λόγους.

2 σχόλια:

mahler76 είπε...

χειραγώγησης φυσικά. Θα έδιναν τόσα χρήματα για την ψυχαγωγία του λαού? ΆΛΛωστε και αυτό το ψυχαγωγικό που λένε πρόγραμμα, μέσο χειραγώγησης είναι στην ουσία με τα πρότυπα ζωής που προβάλει.

Ανώνυμος είπε...

Τα μέσα έχουνε τα μέσα...Λακουκαράτσα, λακουκαράτσα...